Новини

12 март 2017

Оригинален подарък за новородено / бебе - част 1

На всеки му се е случвало да се чуди какъв подарък за подари на новородено измежду  красивите дрешки, полезните игри, играчките и аксесоарите от първа необходимост, които надничат и ни очароват от витрините на детските магазини.
Ние ще ви предложим няколко идеи за оригинален подарък за новородено, който да бъде персонализиран и запомнящ се, а в същото време и практичен и съобразен с вашия бюджет.

Ръчно изработена кутия за "бебешки съкровища" с малки кутийки за пъпче, зъбче и косичка. Разбира се могат да се добавят и други малки кутийки като "гривничка" и всякаква друга.

кутийка пъпче, зъбче, косичка

 

 
"Първи бебешки албум" - хубав и оригинален подарък за новородено е така наречения бебешки дневник, който родителите да попълват, а след години "бебето" с любопитство да преоткрива себе си
Бебешки дневник
 
"Торта от памперси" - Тортата е памперси  е един доста оригинален начин да поднесеш практичен подарък. Освен памперсите тортата може да се декорира с много и различни декоративни елементи - поларено одеалце, пелена, дрешки, гризалки, чесалки, козметика и аксесоари за баня, биберони и шишета и много други. Изработката зависи изцяло от вашите предпочитания.
Торта от памперси и бебешки аксесоари
 
Независимо какъв тип подарък ще изберете - ако заложите на ръчно изработения такъв е хубаво да предвите и време за тяхната изработка. Голяма част от дизайнерите и артистите изработват и персонализират аксесоарите и след предварителна поръчка.
 
Очаквайте скоро и втора част на нашите предложения за оригинални и персонализирани подаръци за новородено.